Bryllups fotografering pakkeløsning D

Fotografen vil være ved kirken når gommen ankommer. Her vil jeg lave stemningsfulde billeder af gommen samt gæsterne, der venter i kirken.

Når bruden ankommer til våbenhuset, tager jeg fotos der hvis muligt, inden hun går op ad kirkegulvet.

Hvis det er tilladt i den aktuelle kirke, så fotograferer jeg diskret under vielsen. Jeg er naturligvis opmærksom på, at dette er Jeres store øjeblik, og derfor forholder jeg mig så anonym som overhovedet muligt ved fotograferingen under selve vielsen.

Efter vielsen fotograferer jeg stemningsbilleder ved lykønskningen udenfor kirken.

Efter vielsen i kirken, kører vi ud til lokation, og laver brudeparrets bryllupsbilleder. Vi tager de officielle bryllupsfoto ved en flot lokation i nærområdet. Hvis vejret ikke er til dette, vil vi i stedet tage fotos inde i kirken umiddelbart efter vielsen.

Efter bryllupsportrætterne tager vi med til reception og/eller kageskæring og laver smukke stemningsbilleder. Naturligvis kan det også ske i omvendt rækkefølge, så der er reception først, og bryllupsportrætter bagefter. Derefter vil bryllupsfotografen være hos Jer hele dagen og aftenen, og fange alle de gode øjeblikke ved taler, sange, indslag og meget mere.

I får følgende ved bryllupspakke D:

 • Flotte stemningsbilleder ved og i kirken
 • Billeder af den ventende gom og alle gæster
 • Billeder af bruden der ankommer, og går op ad gulvet
 • Billeder af brudeparret, når de går ud af kirken
 • Stemningsbilleder ved lykønskning udenfor kirken
 • Bryllupsportrætter ved en aftalt lokation i nærområdet
 • Stemningsbilleder ved reception/kageskæring
 • Evt. gruppebillede af gæsterne
 • Billeder af og fra feststedet, inklusiv taler med mere
 • Bordpynt og bordopdækning – alle de små detaljer
 • Aftenstemnings-billeder
 • Brudevalsen til midnat

Alle fotos som digitale filer i formatet jpg (ca. 200-220 stk.) i højeste opløsning. Alle fotos er manuelt kontrolleret, og optimeret. Antallet af fotos vil afspejle det antal af gæster der deltager i brylluppet. Hvis der er få deltagere vil antallet af fotos ligeledes blive forholdsmæssigt mindre.

Alle fotos leveres til download via Dropbox, du behøver ikke selv at have Dropbox for at det virker. Du modtager et link, og via det får du adgang til at downloade alle fotos. Test gerne dette link, som indeholder fotos fra Den Svenske Kirke i Skagen: Link til Dropbox. Fotos kan dog eventuelt også efter særlig aftale leveres på CD/DVD eller USB stick, forhør venligst.

Inklusiv i download følger der en instruktion der forklarer hvorledes fotos er opdelte i mapper efter hvilken opløsning de ligger i. Alle fotos leveres i fuld opløsning, desuden i størrelse 10x15 cm. til brug for fremkaldelse på papir, og endelig også i 1000 x 665 pixel optimeret til brug på alle sociale medier.

Desuden direkte adgang til et online fotoalbum med alle fotos, således at I kan dele dem med alle jeres gæster hvis I ønsker det.

Hvis I ønsker hjælp til print af fotos, eventuelt til fotoalbum, takkekort eller portræt print til at ramme ind og hænge op på væggen, så kan jeg naturligvis også hjælpe med det. Kontakt mig for at høre om priser på disse ekstra ydelser.

Forbrug af tid: Klargøring samt transport ca. 1 time. Fotografering 7-9 timer. Redigering og optimering af fotos 2-3 timer

Prisen er afhængig af sæson, kontakt mig venligst for yderlig info.

Se i øvrigt gerne mine almindelige betingelser for udførsel af fotoopgaver.