skagen-fotograf-004

skagen-fotograf-001

skagen-fotograf-003

skagen-fotograf-002

Om fotograf Hans Christian Andersen

Min karriere som fotograf startede med noget så usædvanligt som undervandsfotografering. Jeg startede med at dykke som 17 årig og hurtigt opstod ønsket om at dele mine oplevelser med andre, hvilket førte til at jeg begyndte at fotografere under vandet.

i 1994 deltog jeg i Dansk Sportsdykker Forbunds årlige konkurrence om Danmarks mesterskabet i undervandsfotografering. Ved denne event gælder det om at tage 36 fotos på gammeldags dias i løbet af 2 timer på en forudbestemt undervands lokalitet.

dm-guld-1994

Min DM guldmedalje fra 1994

Jeg havde en plan på forhånd....

Jeg vandt rent faktisk Danmarks mesterskabet det år, som førstegangsdeltager, noget der aldrig tidligere var sket. I mange år havde jeg fotografering under vandet som min store passion, men langsomt ad åre, begyndte jeg at interessere mig for fotografering i al almindelighed, og det udviklede sig så til at jeg i dag arbejder som professionel fotograf, med særligt fokus på bryllups fotografering.

SkagenFotograf.dk er en del af zkagen marketing.

Hvis du har spørgsmål til mig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

HC